Raid en Jeep au Sénégal ambiance, GPS, Jeep lodge, ****, tentes, navigation
www.revedafrique.com
Concept
Sénégal
Organisatie
Jeep Willys
Verblijf
Formules
Fotoalbum
Contact
Het verblijf

Bij zonsondergang volgt een warm feest zoals het alleen maar hier kan. Iedereen komt er weer samen en vertelt er zijn onvergetelijke avonturen en belevenissen van de voorbije dag.

In het kader van een incentive kan u uiteraard ook de nadruk leggen op uw professionele bezigheden, scholingen en seminars. Wij zorgen dan voor geschikte vergaderzalen en ev. randactiviteiten.

U hebt ook de mogelijkheden om zelf de sfeer van de etappes te bepalen; van een kampeerplek middenin de brousse tot een hotel ****, of in een schitterende lodge… alles is mogelijk. En steeds staat de ontdekking èn de zelfontdekking centraal.

 
Enkele verblijfsmogelijkheden :
- Kamp in de woestijn
- Lodge aan de oevers van een rivier
- Charmant hotel aan de strand
- Luxehotel aan de baai van Dakar
 
 

Kamp in de woestijn - bovenaan
Een typisch kamp in de woestijn van Lompoul. Een unieke sfeer en een totaal andere belevenis!

 
 
Kamp
Kamp
   
 
  Lodge aan de oevers van een rivier - bovenaan
Een prachtige lodge die comfort koppelt met charme langsheen de Sine Saloum stroom. De kamers zijn op palen gebouwd boven de stroom of zelfs in de fameuze baobabs! Kortom, een onvergetelijke ervaring !

 
 
Lodge
Lodge
   
Lodge
 
     
  Charmant hotel aan de zee - bovenaan
Saint-Louis, een hotel boordevol charme aan de zee. Met ruime en comfortvolle kamers aan het strand en een zwembad. U vindt hier een zeer aangename, oorspronkelijke sfeer.

 
 
Hotel St-Louis
Hotel St-Louis
 
     
  Hotel boven de baai van Dakar - bovenaan
Luxueus hotel****, met zicht over de baai van Dakar. De ideale plek voor een verblijf in Dakar en een bezoek aan het Ile de Gorée en ook voor de organisatie van werkseminaries.