Raid en Jeep au Sénégal ambiance, GPS, Jeep lodge, ****, tentes, navigation
www.revedafrique.com
Concept
Sénégal
Organisatie
Jeep Willys
Verblijf
Enkele formules
Fotoalbum
Contact
Maak er een actief avontuur van !
  Een groots sportief avontuur in de sporen van de legendarische “Parijs-Dakar”.

Ons doel: u een grandioos sportief avontuur bezorgen terwijl u tegelijk het authentieke Senegal ontdekt, ver van de platge(t)reden paden.

Dankzij de professionele omkadering die evenveel belang hecht aan comfort als aan veiligheid, kiest u zelf uw route om de verschillende ritten van de dag vol te maken.

Zo komt u langs ongeziene en ook afwisselende trajecten. U rijdt langs baobab bossen, door zandwoestijnen en ontdekt de Afrikaanse savanne en wildernis…

De copiloot gidst de piloot langs schitterende landschappen, gewapend met een GPS en een road-book. Het talent en de stuurkunsten van de piloot en de vooruitziendheid en alertheid van de copiloot smeden u tot een team dat zelf de weg uitstippelt op het ritme dat u zelf bepaalt.
U kan uw prestaties afmeten aan de hand van het dagklassement en als u dat wenst kan u een versnelling bij schakelen om deze avonturenraid te winnen.

Het hele verblijf lang komt u langs authentieke dorpen en krijgt u ruimschoots de kans om kennis te maken met een nog ongerepte en hartelijke cultuur.

 

 
  Raids à la carte

We organiseren de Raids volledig naar maat, zowel wat de moeilijkheidsgraad van het parkoers als wat de overnachtingen betreft :
- U bepaalt het ritme en de moeilijkheidsgraad van de rally.
- U kiest zelf de sfeer van de etappes: van kamperen tot hotel**** of lodges boordevol charme, alles kan !
- U kunt de raid uiteraard ook koppelen aan andere activiteiten: vissen, zeilen, culturele bezoeken.

Samen werken we een programma uit dat rekening houdt met uw interesses, doelstellingen en budget!